ΑΝΑΔ: Στρατηγικός Προγραμματισμός Επιχειρήσεων

Η Technovation Solutions σε συνεργασία με κορυφαίο εκπαιδευτή από την Ελλάδα διοργανώνει σεμινάριο με αντικείμενο:

«Στρατηγικός Προγραμματισμός Επιχειρήσεων»

Το σεμινάριο στοχεύει στην  ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των επαγγελματικών γνώσεων των στελεχών σε θέματα επιχειρηματικής στρατηγικής για την ανάπτυξη διατηρήσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και των σχετικών τάσεων που αναπτύσσονται σε ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση επιτυχημένων παραδειγμάτων σωστών και εσφαλμένων στρατηγικών επιλογών.

Στόχοι σεμιναρίου:

1.Η εκμάθηση των αρχών και της μεθοδολογίας του σύγχρονου επιστημονικού μάνατζμεντ σε θέματα Επιχειρηματικής Στρατηγικής και σχεδιασμού με χρήση Στρατηγικών Εργαλείων και μεθόδων
2.Στρατηγικές επιλογές ανάπτυξης αλλά και διάσωσης επιχειρήσεων
3.Επιλογές στρατηγικής τοποθέτησης στην αγορά
4.Εργαλεία παρακολούθησης της εξέλιξης εφαρμογής (Balanced Scorecard)
5.Η σχέση στρατηγικής και οργανωτικής δομής της επιχείρησης

 

Ποιους αφορά;

Το σεμινάριο απευθύνετε σε CEOs, γενικούς διευθυντές, Managers και διοικητικά στελέχη, που επιθυμούν να ενημερωθούν για την μεθοδολογία κατάρτισης επιχειρηματικής στρατηγικής και της παρακολούθησης της υλοποίησης μέσω των κατάλληλων εργαλείων.

Πληροφορίες διεξαγωγής:

Χώρος: Ξενοδοχείο Classic

Διεύθυνση: Ρηγαίνης 94, Λευκωσία

Ημερομηνίες: 19 και 20 Δεκεμβρίου 2014

 

Στο σεμινάριο θα διανεμηθεί χωρίς επιπλέον κόστος το βιβλίο «Στρατηγική των επιχειρήσεων» του καθηγητή Παπαδάκη Β. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

 

Κόστος συμμετοχής:

Για δικαιούχους επιχορήγησης από ΑΝΑΔ – 110 €

Πλήρες κόστος – 550 €

ΦΠΑ – 110

Πληροφορίες για τον εκπαιδευτή:

Δρίτσας Μιχάλης, ΜΒΑ, Dipl. Ing, Σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Ελλάδος

Ο κ. Δρίτσας έχει διατελέσει στέλεχος επιχειρήσεων σε σημαντικές εταιρείες (ΑΒ Βασιλόπουλος/ Delhaize Le Lion, BBDO Group, Spot/Thompson, DDB Athens,  ΜΟΔ ΑΕ) και έχει εργαστεί ως σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων (Freelancer και ως Partner στην εταιρεία TheFranchiseCo της οποίας υπήρξε συνιδρυτής).

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και αξιοποίησης σχετικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (European Structural Investment Funds, HORIZON, COSME). Αξιολογητής Επιχειρηματικών Σχεδίων στο πλαίσιο του Επενδυτικού Νόμου και των Διαρθρωτικών Ταμείων της ΕΕ. Τακτικός εισηγητής στο Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων στην ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων) με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ με ειδίκευση στη Βιομηχανική Διοίκηση και Επιχειρησιακή Έρευνα, ΜΒΑ, University of Lancaster (Distinction). Μέλος Τεχνικού Επιμελητηρίου, Μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου, Μέλος Chartered Institute of Marketing.

Επικοινωνία:

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 994934666 ή 96849051, είτε μέσω e-mail στο training@technovationsolutions.eu

Παρακαλώ συμπληρώστε και αποστείλετε το αρχείο: Dritsas_Strategy.pdf

Design By: Lightblack
Risk Modelling and AnalysisEngineering Economic AnalysisConstruction ManagementOperations ManagementAquaculture EngineeringRES & Energy Efficiency
LOANS RECOVERY RATESLEONARDO LLP: UGreenSGEEWHEZ
ΑΝΑΔ: Στρατηγικός Προγραμματισμός ΕπιχειρήσεωνΑΝΑΔ: Ανανεώσιμες Πηγές ΕνέργειαςΑΝΑΔ: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός - Θεωρία και Πράξη